KEZDŐOLDAL

TERMÉKEK

KAPCSOLAT

ENGLISH VERSION

 

                                                                      

Szénsavas víz, szóda, üdítő, cider, bor palackozás gépei        

                                                                                       

Gépeink elsősorban szénsavas víz, szódavíz (szikvíz), üdítő, cider és bor előállítására és palackozására alkalmasak. A jó minőségű szénsavas italok előállításának és habzásmentes palackozásának feltétele a termék megfelelő, 2-7 C°-os hőmérséklete. Szénsavazó gépet aszerint kell választani, hogy milyen terméket kívánunk előállítani, mennyire pontosan kell a szénsavat a termékbe juttatni, illetve a termék milyen módon kell, hogy a szénsavazó gépbe kerüljön, kell e puffer tartály például.

 

A megfelelő szénsavazó gép kiválasztása után a másik fontos gép a megfelelő palackozó. A palackozónak alkalmasnak kell lennie a megrendelő által választott palacktípus töltésére. Az általunk gyártott ellennyomásos palackozók, működési elvüknek köszönhetően, alkalmasak a szénsavas termékek különböző típusú palackokba történő töltésére, akár 4 bar nyomáson. A palackozó először kiegyenlíti a nyomást a tartályában és az üvegben, és csak utána kezdi el gravitációsan tölteni a terméket a palackba. A töltési szint pontosan beállítható. A töltés végeztével a palackból kiengedi a fölös nyomást, így a palack habzásmentesen vagy minimális habzás mellett vehető ki a gépből.

 

A palackok nem mindig érkeznek sterilen a gyárból, ezért szükség lehet egy palackozás előtti fertőtlenítő öblítésre, melyet egy erre a célra tervezett öblítő géppel lehet megoldani. Üvegvisszaváltás esetén palackmosó-öblítő berendezésre van szükség.

                                                                                                                                                         

A töltést követően a zárás a következő lépés, mely történhet csavarkupakkal vagy koronakupakkal. Cégünk állványos csavarzáró gépet tud ajánlani műanyag vagy alumínium csavarkupakokhoz, illetve asztali koronazáró gépet a korona kupakokhoz.

 

Címkézéshez forgalmazunk kézi működtetésű címkéző gépet, mely öntapadós címkék felhelyezésére alkalmas.

 

Az említett gépekkel komplett palackozó üzem valósítható meg. További információért kérem, keresse fel a gépek oldalait vagy forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén.

 

 

Szénsavas, palackos víz, ásványvíz, cider gyártás

 

Szódagép, ellennyomásos palackozó, csavarzáró és címkéző gép

 

Üdítő gyártás

 

Üdítő előállítására is alkalmas szénsavazó gép

Szénsavazás előtt megfelelő arányban szörpöt adagol a vízhez. A funkció kikapcsolásával egyszerű szódagépként is működtethető

 

 

 

Borászati alkalmazás

 

Precíziós szénsavazó berendezés ellennyomásos palackozóval

 

A szénsavazó berendezés elsősorban gyöngyöző bor és habzóbor előállítására alkalmas, mivel a szénsavtartalmat nagyon pontosan be lehet állítani. Alkalmas még a bor frissítésére, illetve nitrogén adagolásával a borban található oldott oxigén és kén-hidrogén csökkentésére!

Ellennyomásos palackozó gép

 

Állványos csavarzáró gép

 

 

 

 

Asztali koronazáró gép

 

A sűrített levegővel működő gép a koronakupakok gyors és biztonságos felhelyezésére alkalmas.

 

 

Asztali címkéző gép

 

Címketekercsről leválasztja és a palackon a megfelelő helyre ragasztja az öntapadó címkéket. Elő, hát és körcímke felhelyezésére is alkalmas.

Palacköblítő gép

              

Egyszerre 9 palack öblítését végzi el fertőtlenítőszeres vízzel

 

 

Palackmosó és öblítő gép

 

Különböző méretű és fajtájú palackokat lehet vele kívül-belül mosni és elöblíteni egy időben. A forró, vegyszeres mosás, valamint a hálózati vizes öblítés egyszerre is történhet. A mosás, öblítés ideje, valamint a vegyszer hőmérséklete állítható.

 

 

FALCON TECHNIKA BT

Budapest, Hungary