KEZDŐOLDAL

TERMÉKEK

KAPCSOLAT

ENGLISH VERSION

 

 

Ellennyomásos palackozó gépek kisüzemi palackozáshoz

                                                       

A palackozó gépek ideálisak kisebb (kézműves) sör-, üdítő-, cider-, bor-, vízpalackozó üzemek számára. Különböző kivitelben rendelhetőek. Készülhetnek szénsavas (ellennyomásos), csendes, illetve szénsavas és csendes italok töltésére alkalmas kivitelben, 2, 4, 6 és 8 fejes változatban. A gépek alkalmasak egyaránt üveg és PET palackok töltésére 200 ml-től akár 2 literes űrtartalomig. A palackozó gép mellé ajánlani tudunk szénsavazó gépet, asztali koronazárót, csavarkupak záró megoldásokat, címkézőt és különböző palacköblítő és mosó gépeket, melyekkel akár egy komplett palackozó kisüzem is megvalósítható.

 

2 fejes szénsavas palackozó

6 fejes szénsavas palackozó

 

 

 

Csendes palackozó gépek

 

 

 

6 fejes, pedálos csendes PET palackozó

                                                        

A csendes italok töltéséhez a gépet elektromos vezérléssel, illetve igény szerint mágnes-szeleppel, vagy tápszivattyúval szereljük aszerint, hogy a töltendő ital a saját nyomása által kerül a palackozó tartályába, vagy egy meglévő puffer tartályból kell azt a gépbe juttatni. A szivattyúval szerelt gépek képesek önmagukat átmosni.

 

Megrendeléskor kérjük megadni, a palackozandó termékek mellett, a szükséges kapacitást, szénsavas vagy csendes, vagy mindkét típusú ital fog töltésre kerülni.

4 fejes szénsavas/csendes palackozó tápszivattyúval

 

 

 

 

FALCON TECHNIKA BT

Budapest, Hungary