KEZDŐOLDAL

TERMÉKEK

KAPCSOLAT

ENGLISH VERSION

 

                        

Sörpalackozás gépei        

 

Ellennyomásos palackozó gépeink kiválóan alkalmasak sör palackozására. A habzásmentes palackozás feltétele a termék megfelelő, 2-7 C°-os hőmérséklete. A palackozónak alkalmasnak kell lennie a megrendelő által választott palacktípus töltésére. Az általunk gyártott ellennyomásos palackozók, működési elvüknek köszönhetően, alkalmasak a szénsavas termékek különböző típusú palackokba történő töltésére, akár 4 bar nyomáson. A palackozó először kiegyenlíti a nyomást a tartályában és az üvegben, és csak utána kezdi el gravitációsan tölteni a terméket a palackba. A töltési szint pontosan beállítható. A töltés végeztével a palackból kiengedi a fölös nyomást, így a palack habzásmentesen vagy minimális habzás mellett vehető ki a gépből.

 

A töltést követően a zárás a következő lépés, mely történhet csavarkupakkal vagy koronakupakkal. Cégünk állványos csavarzáró gépet tud ajánlani műanyag vagy alumínium csavarkupakokhoz, illetve asztali koronazáró gépet a korona kupakokhoz.

                                                                                                                                      

Címkézéshez forgalmazunk kézi működtetésű címkéző gépet, mely öntapadós címkék felhelyezésére alkalmas.

 

A palackok nem mindig érkeznek sterilen a gyárból, ezért szükség lehet egy palackozás előtti fertőtlenítő öblítésre, melyet egy erre a célra tervezett öblítő géppel lehet megoldani. Üvegvisszaváltás esetén palackmosó-öblítő berendezésre van szükség.

 

Az említett gépekkel komplett palackozó üzem valósítható meg. További információért kérem, kattintson a gépek oldalaira vagy forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén.

 

Palacköblítő gép

              

Egyszerre 9 palack öblítését végzi el

fertőtlenítőszeres vízzel

 

 

Palackmosó és öblítő gép

 

Különböző méretű és fajtájú palackokat lehet vele kívül-belül mosni és elöblíteni egy időben. A forró, vegyszeres mosás, valamint a hálózati vizes öblítés egyszerre is történhet. A mosás, öblítés ideje, valamint a vegyszer hőmérséklete állítható.

 

 

Ellennyomásos palackozó gép

 

Különböző fajtájú és méretű palackok, szénsavas italokkal való töltésére alkalmas

                            

Állványos csavarzáró gép

 

A sűrített levegővel működő gép kiviteltől függően alkalmas műanyag vagy alumínium kupakok palackra történő rácsavarására

           

 

 

 

Asztali koronazáró gép

 

A sűrített levegővel működő gép a

koronakupakok gyors és biztonságos

felhelyezésére alkalmas.

Asztali címkéző gép

 

Címketekercsről leválasztja és a palackon a megfelelő helyre ragasztja az öntapadó címkéket. Elő, hát és körcímke felhelyezésére is alkalmas.

 

 

 

 

FALCON TECHNIKA BT

Budapest, Hungary